Про нас

Ми знаємо, що висока репутація створюється роками роботи всієї команди. Ми пройшли через це на власному досвіді й беремо в команду тих, у кому впевнені. Звісно, усі ми люди, тому без помилок не буває. І ми точно знаємо, що любов існує, просто іноді ми її не помічаємо. Love is Sushi спробує вам про це нагадати.
Що в нас особливого? Можливо, нічого?
Це новий заклад від "Why Not Sushi", який прагне розвиватися.

Цього разу ми робимо суші якомога доступнішими, не втрачаючи при цьому якості інгредієнтів.

Ми хочемо стати кращими, ніж були вчора! Спробуйте та оцініть смак!
LOVE is SUSHI
закінчив з відзнакою академію суші у столиці Южної Кореї
Професійний шеф-повар
свіжа рибка с холодних берегів Норвегії
Свіжі продукти
великі шматочки та преміум якість
Преміум роли
доставка від 40 хвилин
Швидка доставка
Ми славимося якісним обслуговуванням та преміум якістью за доступною ціною, а готуємо тільки з якісних інгредієнтів (якісного свіжого лосося, справжнього рису для суші та сиру Філадельфія) і обладнанням для готування.
Доставка Суші від 40 хвилин у Самарі - LOVE is SUSHI
Смачні суші це в першу чергу злагоджена робота команди професійних кухарів. Наша основна цінність- це наші задоволені клієнти
Наш девіз: ЛЮБОВ З ПЕРШОГО РОЛУ
А таке можливе лише за умови якісних та свіжих компонентів!
Наш шеф навчався робити ролі у Кореї. З 2016 по 2019 закінчив з відзнакою академію суші в Сеулі, столиці Південної Кореї, а потім привіз нам у Дніпро частинку Азії.️ І ось уже котрий рік ми займаємося своєю улюбленою справою та радіємо найякіснішими суші та ролами у Дніпрі. Ми з вами знайшли один одного і закохалися

Купуючи суші та роли у нас, ви можете бути на 100% впевнені у безпеці вашої їжі. Ми працюємо на постійних клієнтів, тому стабільно радіємо вам свіжою рибкою прямо з холодних берегів Норвегії

Заходьте до нас, або замовте доставку додому смачних ролів від нашого шеф-кухаря
Кухар повинен уміти приготувати порції оптимального розміру – на один укус, знати про правила нарізки риби, враховувати напрямок волокон, жирність та текстуру філе. А найголовніше – кухар має бути мудрою людиною, та приємним у всіх відносинах.
Популярність суші у світі зростає з кожним днем, і Це відкриває скарб – кухаря сушиста, творчу особу з гарним смаком та бажанням нагодувати смачно та красиво.

Кваліфікацію «суші-шеф» можна заслужити тільки якщо кухар пропрацював сушистом від 10 років у ресторанах. Тому кожен початківець і досвідчений сушист завжди прагне рости і розвиватися, щоб заслужити на це звання.
Бренд Шеф LOVE is SUSHI